Shovel Knight Dig-studio toont concept voor mobiele Sonic-game


Den mobiele Sonic the Hedgehog-game diegene te ontwikkeling wasgoed onder ie Britse Nitrome liet toneelspelers dolletjes springen, zo blijkt uit ie getoonde filmpje. Den studio stelde ie spel aan Sega voordat, maar ie handel had geen interesse.

Ter den video is te zien hoe toneelspelers met Sonic ene level verticaal doorlopen. Daarbij wordt er veel gebruikgemaakt van walljumps. Dit concept worden nadat Sega geen interesse had tweedehands te ene andere spel van Nitrome, genaamd Super Leap Day.

Verder laat Nitrome op Twitter weten alsnog graag den spel te willen maken indien Sega zichzelf uiteindelijk zullen fantaseren. Nitrome werkt terwijl aan Shovel Knight Dig, ene mobiele platformer rondom Shovel Knight diegene te 2022 uit moeten komen.


 • The King of Fighters 15

  The King of Fighters 15-personage Maxima uitgelicht 24 december 2021 10:12


 • Uitvinder grapt dat Nier-franchise ten einde is gekomen 24 december 2021 10:12


 • Triangle Strategy

  Nieuwe screenshots van Triangle Strategy uitgebracht 24 december 2021 09:12


 • Grand Theft Auto 5

  Grand Theft Automaat 5 is uiterst bekeken spel op Twitch te 2021 24 december 2021 08:12


 • Tabletop rpg gebaseerd op Dark Souls aangekondigd 24 december 2021 08:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader