'Star Wars Eclipse kampt met productieproblemen'


Volgens Henderson pitchte ontwikkelaar Quantic Dream ter 2013 eentje mmorpg genaamd Project Karma, diegene zichzelf ter den ruimte zullen weergeven. Sony zoude den pitch echter hebben geweigerd, waarna den adventuregame Detroid: Become worden ontwikkeld. Porties van Project Karma zullen echter wordt toegepast op Strak Wars Eclipse, zoals eentje wezen dat zichtbaar is ter den onthullingstrailer van den spel. 

Nu zullen Quantic Dream echter kampen met productieproblemen wegens den engine van den spel, diegene gebouwd is voordat kleine omgevingen plusteken eentje beperkt tal personages. Zowel zullen den studio moeite hebben met den multiplayermodus van Eclipse, diegene nog noch officieel is aangekondigd.

Voorts zullen den studio moeite hebben met ie vinden van nieuwe medewerkers, na aantijgingen van seksuele vreesaanjaging plusteken wangedrag tijdens den vervaardiging van Detroit: Become Human plusteken eerdere titels.

Totdat slot zullen Quantic Dream zowel werken aan eentje mobiele spel genaamd Spellcaster plusteken eentje ‘Middeleeuwse fantasygame’ genaamd Project Dreamland. 

Strak Wars Eclipse is ontwikkeling voordat consoles plusteken pc. Verwachten wordt dat den spel stap overheen eentje twee schooljaar verschijnt.


 • Tesla

  Tesla blokkeert weldra ie spelen van games ter rijdende wagen’s 24 december 2021 15:12


 • pokemon

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl-soundtrack uitgebracht 24 december 2021 15:12


 • Ready or not

  SWAT-game verliest uitgeverij na vermeend schoollevel 24 december 2021 15:12


 • bonuslevel

  Kerstspecial: Ie schooljaar van Nintendo plusteken onze GOTY’s – Bonuslevel 24 december 2021 12:12


 • The Gunk

  The Gunk is geen troep, maar zowel noch onvervalst slim 24 december 2021 11:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader