Halo Infinite is een unieke prestatie


Plus waarna wasgoed er alweer eentje schooljaar voorbij. Watten is er den afgelopen 365 dagen nou werkelijk helemaal gebeurd? Ik zullen ie jij werkelijk waar noch kunnen navertellen. Dit schooljaar plus ie schooljaar ervoor zijn versmolten totdat eentje vergeetbare waas, waarin 1 januari slechts eentje arbitraire scheidingslijn vormt. Veel significanter voordat mij wasgoed den dag dat ik tenslotte kon opstarten aan Halo Infinite.

Halo Infinite

Anekdotes verrichten den spel tekort 

Ik raak maar noch uitgepraat overheen hoe heerlijk plus sierlijk diegene spel speelt. Iedere schermutseling is weer verschillend. Woorden vuren tekort wegens diegene sensatie terdege te omschrijven. Hoewel ik vrijwel ieder wedstrijdje welnu weer eentje chaotische anekdote schenkkan optekenen, doet er geen eentje rechtspraak aan watten er allen gebeurt. Ie is te ieder geval telkens weer eentje volstrekte verrassing watten zichzelf gaat voltrekken op ie scherm.

Dat is voordat mij doorslaggevend. Ik wil mijn tijdstip noch investeren te eentje multiplayer waarin den enige beloning komt te den vorm van cosmetische items. Dat is eentje soort piramideschema: jij investeert tijdstip te iets waar jij vervolgens louter maar watten aan hebt mits jij er nog meer tijdstip te steekt. Ik speel voordat den good times plus zonet dat levert Halo Infinite, iedere keer weer. Den ene keer te den vorm van eentje verrassende kill, dan wordt er weer eentje vlag te den slotseconden veroverd, plus weer eentje andere keer domineert mijn team te Stockpile. Ik heb reeds meerdere omkeren tegen m’n tv zitten schreeuwen van opwinding. Dat gebeurt mij zelfs haastigheid nooit via den Champions Leaguewedstrijden van Ajax. 

Halo Infinite

Halo Infinite

Halo Infinite

Zo’n verslingerende multiplayer kon watten mij betreft daarbij noch op eentje huis uur komen. Sinds den teloorgang van ie voetbalgenre miste ik namelijk eentje spel diegene jij even vlug schenkkan spelen. Even eentje wedstrijdje voordat ie slapen gaan. Alreeds blijft ie natuurlijk nooit via één wedstrijdje. Want mits jij verliest, wil jij nog eentje keer wegens te zegevieren. Plus mits jij wint, wil jij nog eentje keer zegevieren. Zo werken diegene waar nou eenmalig. 

Zeta Halo afstruinen

Tegelijkertijd vind ik ie óók heerlijk wegens te den singleplayercampagne rond te struinen. Voordat den review speelde ik den singleplayer reeds twee keer uit. Den eerste keer wasgoed op Heroic, waarbij ik zowel veel zijmissies meepakte wegens eentje terdege plus compleet beeld van den spel te krijgen. Vervolgens had ik nog tijdstip wegens ‘m nogmaals op Normal te spelen. Zo kon ik op mijn kalmaan ie vertelsel doorlopen. Tijdelijk ben ik alweer voordat den derde keer aan den strijd begonnen, dit keer op Legendary met ie voornemen elke steen wegens te omkeren. 

Indien jij verliest, wil jij nog eentje keer wegens te zegevieren. Plus mits jij wint, wil jij nog eentje keer zegevieren. Zo werken diegene waar nou eenmalig. 

Ie kerks is dat Halo Infinite werkelijk louter maar leuker wordt op den hogere moeilijkheidsgraden. Uitgerekend diegene vloeiende gameplay komt dan nog huis totdat zijn rechtspraak. Den explosieve Plasma Coils zijn nóg waardevoller, eentje daad met den Grappleshot schenkkan letterlijk ie verschil maken tussen leven plus dood plus welgemikte headshots met den Sidekick (ik wil trouwen met dat wapen) zijn nóg bevredigender. Ie is voordat mij traditie wegens Halo op Legendary te spelen, maar ik denken oprecht dat ik er nog noch voordien zó van genoot.

Halo Infinite

✔️

Ermee vinkt Halo Infinite eentje heleboel vakjes overheen diegene stuk voordat stuk op zichzelf reeds eentje flinke prestatie zijn. Ik speel overheen ie generaal weinig multiplayergames, veelal omdat ik noch toereikend tijdstip heb wegens er feitelijk te te (willen) investeren. Maar Halo Infinite blijf ik spelen. Ik speel zowel zelden singleplayercampagnes meerdere omkeren. Er ligt namelijk immermeer welnu weer eentje volgende spel op den stapel, dus dan speel ik veeleer iets nieuwsbericht. Maar Halo Infinite speel ik nu reeds voordat den derde keer. 

Daarnaast schenkkan ik mij noch heugen dat ik den drang voelde wegens elke vierkante meetlint van eentje ordner te verkennen, audiologs te verzamelen plus easter eggs te zoeken. Ik denken dat dat voordat ie onlangs is geweest ten tijde van Vice City plus San Andreas. Den oorspronkelijke releases dan, noch dat misbaksel van eentje remaster. Weliswaar doen ik precies dat te Infinite. Plus dan totdat slot: eentje spel waarvan ik zowel den multiplayer mits den singleplayer met veel vreugde fanatiek speel? Dat is noch meer gebeurd sinds… tja, geen idee? Überhaupt nooit, vermoeden ik.

Hal

343 Industries zet ermee écht iets knaps neer. Natuurlijk kun jij van alles verzinnen wegens ie spel te hekelen. Er is geen co-op, er hadden op lancering reeds meer playlists vacant willen zijn, den originele onthullingstrailer van den engine schetste eentje intact ander beeld, plus ga zo maar doorheen. Maar kijk nou ooit zoals watten diegene studio wél heeft afgeleverd: eentje spel met zowel eentje dijk van eentje singleplayer, mits eentje ontzettend toffe multiplayer. Dat zien wij tegenwoordig feitelijk nog maar zelden. Dat zet Halo Infinite voordat mij eenzaam aan den top dit schooljaar.

Halo Infinite is verkrijgbaar op Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc. Lees hier den recensie van Gamer.nl.


 • Elden Ring

  Elden Stadionring rustig mijn leven 23 december 2021 12:12


 • Deathloop

  Deathloop maakt van heruitzending eentje deugd 22 december 2021 11:12


 • Spelunky 2 is ie onmogelijke voortzetting op eentje perfecte spel 03 januari 2021 09:01


 • Half Life: Alyx

  Half-Life: Alyx is alles dat virtual reality dit schooljaar nodig had 02 januari 2021 09:01


 • fit ring adventure

  Stadionring Getraind Adventure motiveert mij wegens immermeer te blijven bewegen 01 januari 2021 10:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader