Hoogtepunten: Breath of The Wild 2 & Assassin's Creed-concerten


‘Eerste seizoen Battlefield 2042 begint ter maart’

Ene dataminer claimt te hebben afgedankt dat ie eerste seizoen van Battlefield 2042 ter maart 2022 begint.

Den overheen ie generaal betrouwbare dataminer Temporyal heeft twaalf weken aan uitdagingen voordat ie pre-seizoen van Battlefield 2042 gevonden. Vermits diegene sinds den lancering van den spel vacant zijn, zullen ie dus uiteraard zijn dat ie eerste seizoen ter maart van start gaat.

Lees voorts

Battlefield 2042

Modder voegt werkend metrosysteem toe aan Cyberpunk 2077

Den modder keanuWheeze heeft ene werkend metrosysteem aan Cyberpunk 2077 toegevoegd.

Met dit mod kunnen toneelspelers ene bovengrondse ondergrondse usances wegens snel zoals verschillende locaties ter den spel te zwerven. Daarbij schenkkan men tijdens ie ritje zoals buitenshuis loeren wegens zo Night City te aanstaren.

Lees voorts

Cyberpunk 2077

Vijf nieuwe screenshots van Horizon Forbidden Westelijk voorvallen begingebied

Er zijn vijf nieuwe screenshots uitgebracht van Horizon Forbidden Westelijk diegene ie begingebied van den spel voorvallen.

Den screenshots zijn uitgebracht vanwege Spel Informer, diegene ene exclusieve feature rondom ie spel hebben ter hun nieuwste nummer. Den screenshots voorvallen ene landstreek genaamd den Daunt, dat aan ie oosten van Sundom ligt. Te dit landstreek leren toneelspelers vooral den nieuwe gameplay van ie spel weten voordat zij met hoofdrolspeler Aloy zoals ie ‘Forbidden Westelijk’ voorttrekken.

Lees voorts

Horizon Forbidden West

Embracer Group koopt comicuitgever Dark Horse Media

Embracer Group heeft Dark Horse Media, ene uitgestrekte uitgeverij van comics, opgekocht.

Embracer Group krijgt ermee den meer dan driehonderd IP’s van ie handel ter handen. Dark Horse is ene van den grootste Amerikaanse comicuitgevers plus is eigenaar van merken indien The Mask, Time Cop plus Ghost. Zowel verstrekken ie comics gebaseerd op Strak Wars, Stranger Things plus The Witcher uit. Onder den film- plus tv-productietak heeft ie series plus films indien Hellboy plus The Umbrella Academy uitgebracht.

Lees voorts

Dark Horse

Assassin’s Creed-concerten met orkestmuziek aangekondigd

Te 2022 plus 2023 wordt er live concerten rondom Assassin’s Creed weggegeven.

Ie muziekstuk combineert live opzoeken vervaardigd vanwege ene orkest met HD-videobeelden plus allerlei licht- plus geluidseffecten. Dit moeten resulteren ter ‘Assassin’s Creed Symphonic Adventure’.

Lees voorts

Assassins Creed Valhalla

Assassin’s Creed Origins krijgt mogelijk steun voordat 60 frames vanaf tel

Dat meldt ie officiële Twitter-kanaal ter ere van Assassin’s Creed Day. Vermoedelijk gaat ie wegens ene update voordat den PlayStation 5- plus Xbox Series X- plus S-versie van den spel. Ie uiterst recente eindje, Assassin’s Creed Valhalla, beschikt zowel overheen ene prestatiemodus diegene zestig frames vanaf tel beoogt.

Assassin’s Creed Origins verscheen ter 2017 voordat Playstation 4, Xbox One plus pc plus speelt zichzelf be ter Egypte. Ie betrof den eerste ‘actie-rpg’ ter den reeks plus ontving twee uitbreidingen: The Hidden Ones plus The Curse of the Pharaohs.

Lees voorts

Nieuwe trailer van Uncharted-film uitgebracht

Den trailer, diegene hieronder te zien is, toestaan meer dan twee minuten plus volgt den eerste trailer diegene ter oktober uitkwam op.

Den Uncharted-film verschijnt op 18 schrikkelmaand 2022 ter den filmtheater. Den speelfilm draait wegens den schat van Ferdinand Magellaan, ene Portugese wereldreiziger. Den speelfilm wordt vervaardigd vanwege Colombia Pictures, ter samenwerkingsverband met Sony Pictures Entertainment, PlayStation Productions plus game-ontwikkelaar Naughty Dog. 

Lees voorts

uncharted

‘Zelda: Breath of the Wild 2 verschijnt ter november 2022’

Volgens ene IGN-journalist zullen ie voortzetting op The Legend of Zelda: Breath of the Wild welnu ooit ter of rond november 2022 uit kunnen komen.

Dat meldt Peer Schneider, den medeoprichter van IGN, ter ene recente uitlevering van den IGN-podcast. Erin wordt gepraat overheen ie krapte aan openwereldgames op den Nintendo Switch, waarna Schneider claimt: “Dat verandert komende november waarschijnlijk wanneer wij Breath of the Wild 2 spelen.”

Lees voorts

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Tesla blokkeert straks ie spelen van games ter rijdende wagen’s

Ie is indien reiziger straks noch meer mogelijk wegens games te spelen ter ene Tesla terwijl den wagen rijdt. Dat kondigt ie handel aan.

Den wijziging wordt doorgevoerd na ene research van den Amerikaanse National Traffic Safety Administration, dat concludeert dat ie risico op ene ongeluk vanwege afleidingsmanoeuvre te vitaal is. Ermee moeten den zogenaamde Passenger Play-optie wordt verwijderd middels ene update.

Lees voorts

Tesla

Nieuwe artwork van vorm ter Starfield getoond

Ie handel plaatste den artwork op Twitter. Te den tekening is ene dichtbegroeide oerwoud te zijn met erin watten lijkt op ene ruimtevaarder diegene rondloopt. Den artwork is hieronder te zien.

Vooralsnog heeft Bethesda op één teaser vervaardigd met den in-game engine na exclusief maar artwork van Starfield uitgebracht. Zowel brengt ie handel zo nu plus dan developer diaries van den spel uit. Te den zomer van 2022 gaat ie handel zover beroemd uitgebreidere plaatjes van ie spel voorvallen.

Lees voorts

Starfield

Gran Turismo 7 inhouden meer dan negentig circuit-layouts

Er zijn meer details overheen den inhoud van Gran Turismo 7 zoals buitenshuis gekomen. Zo inhouden ie spel meer dan negentig circuit-layouts wegens overheen te racen.

Dat blijkt uit ene flyer van den spel diegene ter Japanse winkels is uitgedeeld. Ie gaat ter ieder geval wegens “meer dan negentig layouts”. Weten circuits indien Le Mans plus Nürburgring wordt verwoord, eveneens ie fictionele Trail Mountain.

Lees voorts

Gran Turismo 7


  • Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott 13 november 2021 09:11


  • Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Stadionring 06 november 2021 09:11


  • Splinter Cell

    Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell ter ontwikkeling via Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


  • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


  • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

    Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader