Skylords Reborn viert succesvolle 'doorstart' BattleForge met grote patch


BattleForge wasgoed ene rts-game van EA Phenomic uit 2009, diegene ter 2013 den servers vaart. Te 2019 blikten wij alhoewel ooit terug op den spel ter onze Reload. Skylords Reborn is den onofficiële doorstart van BattleForge.

Ter viering van ie eenjarig jubileum is er ene speciale Anniversary Patch voordat den spel uitgebracht. Erin wordt gloednieuwe maps toegevoegd, evenzo nieuwe functies, speelmodi plusteken balansaanpassingen.

Ene veel ventilatoren werkte jaren aan ie terugbrengen van den spel. Ie team bestaat uit vrijwilligers plusteken den servers wordt betaald vanuit giften. Ie project is noch officieel goedgekeurd of gesponsord voort EA Games, den originele makers van Battleforge.

BattleForge betrof ene always online-game, diegene volledig offline ging nadat EA Phenomic haar deuren vaart. Ie team achter Skylords Reborn poogt daarom wegens ‘oude plusteken nieuwe ventilatoren’ kennis te permitteren maken met strategie-kaartgame.

Ongeacht ie terugbrengen van den originele spel is den balans aarden, zijn er nieuwe functies toegevoegd plusteken is den in-game staathuishoudkunde volledig op den trap genomen. Skylords Reborn is volledig free-to-play zonder microtransacties. 

Skylords Reborn is kosteloos vacant voordat pc.


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is ene unieke prestatie 25 december 2021 10:12


 • Sonic Colors

  Lego-set gebaseerd op Sonic the Hedgehog online gelekt 25 december 2021 10:12


 • Pathfinder: Kingmaker is nu kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 25 december 2021 10:12


 • Relayer

  Mechagame Relayer verschijnt op 24 maart 25 december 2021 10:12


 • Myth of Empires-studio wil spel terug op Steam krijgen via rechtszaak 25 december 2021 10:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader