Arkane-game Prey nu gratis verkrijgbaar via Epic Games Store


Den spel is totdat 17:00 uur vandaag kosteloos te claimen – daarna komt weer eentje ander kosteloos spel vacant. Den reboot van den Prey-franchise is ontwikkeld vanwege Arkane (Dishonored, Deathloop) plus laat toneelspelers eentje ruimtestation verkennen dat overgenomen is vanwege eentje mysterieuze plus gewelddadige levensvorm.

Dit laatste weken van ie schooljaar wordt er dagelijks kosteloos games via den Epic Games Store weggegeven. Eerdere games diegene den afgelopen dagen kosteloos via Epic Games Store werden weggegeven, zijn Shenmue 3, The Vanishing of Ethan Carter, Neon Abyss, Remnant: From the Ashes, Loop Hero, Vampyr, Pathfinder: Kingmaker plus Mutant Year Zero.


  • Halo: Combat Evolved moest voorafgaand zuiver multiplayerspel wordt 26 december 2021 11:12


  • Druiven te Final Fantasy 14: Endwalker mooier geproduceerd met patch 26 december 2021 11:12


  • Scuf Instinct

    Den Scuf Instinct Xbox-controller is eentje kerks controller voordat teveel strafbaar 26 december 2021 10:12


  • Halo Infinite

    IG Q&A: Watten is jij GOTY? 26 december 2021 09:12


  • Watten heb jij aan eentje meshnetwerk? 25 december 2021 14:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader