De Scuf Instinct Xbox-controller is een fijne controller voor teveel geld


Den controllers van Scuf ligt noch standaard te den winkelzaak. Jij maakt ‘m immer op makker te hun webshop. Den opties komen ten dele overeen met hetgeen Microsoft aanbiedt met Xbox Vormgeving Laboratorium, hoewel zijn er welnu watten belangrijke verschillen. Jij kunt den controller voorzien van allerlei verschillende tinten, maar Scuf biedt zowel eentje veel grafische ontwerpen aan. Jij inherent ontwerp inzenden is helaas noch mogelijk, dus jouw moeten welnu van eentje van den standaard ontwerpen liefhebben. Jij hebt dan te ieder geval eentje zeer opvallende controller te handen.

Scuf Instinct

Tactvol zelf jouw analoge sticks

Ie belangrijkste voordeel van den Scuf Instinct ten opzichte van den Xbox Vormgeving Laboratorium-controllers, is dat jouw zowel den analoge sticks kunt bijstellen. Jij kunt schiften voordat standaard pookjes, maar zowel verhoogde sticks of eentje ‘domed’ ontwerp. Hogere sticks geven meer nauwkeurigheid, watten ten koste gaat van reactiesnelheid. Den preferentie tussen eentje afgeronde bovenzijde of weliswaar eentje kuiltje is vooral smaakgebonden. Ie is hoe dan zowel aan jou wegens te schiften. Plus indien jouw den ene blauw wil maken plusteken den ander stopteken, dan schenkkan dat trouwens zowel.

Dat Scuf zonet op dit vlak eentje stapje voorts gaat is uiteraard, want den producent zet den controllers neer indien professionele controllers. Zij zijn standaard voorzien van reserve schakelaars op den ommezijde. Zowel zit op den controller eentje aparte muteknop: handig voordat indien jouw veel met eentje headset speelt. Den duurdere Scuf Instinct Voor heeft ook instelbare triggers, zodat jouw sneller den trekster overheen schenkkan halen te schietspellen.

Scuf Instinct

Elegante schakelaars aan den achterzijde

Wij ontvingen eentje willekeurig gegenereerde configuratie van den Scuf Instinct ter test. Dat is dus den variant zonder aanpasbare triggers, met eentje vanaf-prijs van 189,99 euro. Indien wij dit configuratie trachten na te maken, komen wij op omstreeks 215 euro uit. Zonder den aanpassingen – onzerzijds exemplaar kwam met eentje noch te missen gulden koikarper-faceplate plusteken aangepaste analoge sticks – lijkt den Scuf Instinct indien twee druppels water op eentje officiële Xbox-controller. Ie is natuurlijk eentje kwestie van smaakwaarneming, maar subjectief vind ik den Xbox-controller vrijwel volmaakt. Dit exemplaar ligt dus zowel onmiddellijk heerlijk te den hand.

Ie belangrijkste verschil zit ‘m te diegene reserve schakelaars op den ommezijde. Dit vraag is watten eleganter dan den pedalen diegene wij via veel andere Voor-controllers zien, waaronder den Elite-controllers van Microsoft zelf. Zij zitten meer genesteld, precies waar jouw jouw middelvinger houdt. Daardoor schenkkan ie welnu lastig zijn wegens beide schakelaars aan één ze tegelijk te te omklemmen; ie voelt natuurlijker wegens jouw middelvinger opwaarts óf omlaag te bewegen, hoewel kun jouw er te uiterste noodwendigheid vaak zowel met jouw ringvinger welnu via.

Ter den praktijk is dat noch snel eentje probleem. Jij kunt den functie van den reserve schakelaars namelijk zelf programmeren plusteken alles dus precies afstellen op den games diegene jij graag speelt. Dat programmeren is even eentje ietsje geklungel met watten knoppencombinaties, maar omdat jouw drietal verschillende profielen kunt opslaan, zul jouw dit noch vaak paardenhoeven te uitrichten. Jij kunt voordat Halo plusteken Call of Duty dus andere instellingen tradities, zonder dat jouw steeds den configuratie moeten bijstellen.

Scuf Instinct

Premium details…

Zowel den analoge sticks van Scuf vallen positief op. Zij hebben eentje hele lekkere textuur diegene zacht aanvoelt plusteken tóch intact veel houvast schenken. Den standaard pookjes met eentje ‘kuiltje’ zijn ook vlakker dan den standaard Xbox-controllers, waardoor er meer ruimte voordat jouw duim is. Ie verschil is klein, maar ie zijn huwelijk den fijnste pookjes diegene wij uiteindelijk onder den duimen hebben gehad.

Voorts is ie eentje wieg detail dat ie batterijklepje magnetisch is. Dat schenken weliswaar nipt watten meer eentje premium instinct. Daarnaast mogen benoemd wordt dat den controller draadloos is. Dat is via third-party controllers eentje zeldzaamheid. Veel fabrikanten schermen dan met inputlag, maar stiekem geven wij weliswaar welnu den voorliefde aan ie kalmaan van draadloos. Wie inputlag weliswaar wil uitsluiten, schenkkan ‘m zowel met den meegeleverde USB-C kabel bijsluiten. 

Scuf Instinct

…maar geen premium afwerking

Ginder staat tegenover dat den Scuf Instinct op sommige vlakken watten goedkoop aanvoelt. Den ommezijde is van glad plastic plusteken den triggers geven minder weerstand dan den officiële controller. Ook klikt den faceplate somwijlen maar moeizaam vast, nep ‘ie nét noch past. Dat soort minpunten mogen te dit prijssegment noch voordat komen.

Diegene minpunten maken van den Scuf Instinct eentje gecompliceerd geval. Den controller is op veel wegen aan te voetstappen, waardoor jouw huwelijk eentje unieke controller te handen hebt. Ook speelt ‘ie dankzij den aangepaste analoge sticks plusteken genestelde schakelaars aan den ommezijde hevig grappig. Jij betaalt ge welnu hevig veel strafbaar voordat maar eentje beperkt veel pro-features, terwijl zowel den algehele bouwkwaliteit nipt geen rechtspraak doet aan ie prijskaartje.   


 • The Gunk

  The Gunk is geen troep, maar zowel noch huwelijk slim 24 december 2021 11:12


 • AOC U28G2XU review: Den goedkoopste 4K 144Hz-monitor 19 december 2021 10:12


 • Chorus

  Chorus heeft space combat wegens overheen te zingen 16 december 2021 11:12


 • The Forgotten City is eentje stad wegens nooit te vergeten 15 december 2021 12:12


 • Solar Ash

  Solar Ash is prachtig, maar zowel frustrerend 13 december 2021 09:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader