De Top 100 van 2022 gaat morgen van startDen rubriek is – netwerken indien den Top 25 van dít schooljaar diegene gisteren is plaatsen – tijdelijk vaste prik op GNL aan ie einde van elk schooljaar. Weliswaar kunnen wij onzerzijds voorstellen dat noch alle Gamer.nl-bezoekers er van op den hoogte waren, of sommigen ie misschien zelfs waren vergeten. Gelukkig herinneren wij jullie daarginds maar reeds te graag aan!

Ja, den Top 100 dus. Te vijf uitgebreide voorwerpen lonken wij vooruit zoals den honderdtal uiterst veelbelovende games van ie volgende schooljaar volgens den Gamer.nl-redactie. Elke dag verschijnt er eentje wetsartikel, met op oudjaar den slot, waarin den nummers 10 totdat plus met 1 voorbijkomen.

Dit schilderijlijst is noch schattig hevig wieg wegens samen te stellen, ie is zowel nog ooit den ideale methode wegens jezelf te informeren overheen reeds ie virtuele gameplezier dat er volgend schooljaar aankomt. Visite den komende vijf dagen dus zeker den webstek dagelijks wegens den complete schilderijlijst mee te krijgen.

Voordat ie zover is, kun jouw hier ondertussen den regels oplezen waarmee wordt bepaald of eentje spel ter den Top 100 mogen staan. Ginds kun jouw zowel eentje flinke schilderijlijst met spellen vinden diegene dit schooljaar toch noch ter den Top 100 staan, bijvoorbeeld omdat wij zij noch ter 2022 vooruitzien, of omdat wij andere games simpelweg meer punten ter den schilderijlijst hebben toebedeeld. Bekijk dus vooral ondertussen welke games buitenshuis den boot vallen wegens teleurstelling te voorkomen.

Geniet nog van dit resterende Kerstdag plus dan zien wij jullie ochtend met den eerste uitlevering van den Top 100 van 2022!Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader