Halo: Combat Evolved moest eerst puur multiplayerspel worden


Dat blijkt uit ene uitgebreid wetsartikel ter ene recent nummer van Retro Gamer overheen den geschiedenis van Halo. Volgens programmeur Stefan Sinclair, diegene meewerkte aan Halo: Combat Evolved, had ie spel ter eerste instantie geen singleplayercampagne.

Volgens Sinclair wasgoed ie den bedoeling dat ie spel zichzelf inclusief op online multiplayer zullen uitlijnen plusteken had ie ene lanceringsgame voordat den Xbox Live-service willen wordt op den eerste Xbox-console. Uiteindelijk heeft Bungie er dus welnu voordat gekozen er ene singleplayercampagne aan toe te voegen.

Vroeger dit najaar is ie nieuwste eindje ter den reeks, Halo Infinite, uitgekomen. Op voorhand lanceerde inclusief den free-to-play multiplayer, maar sinds 8 december is zowel den singleplayercampagne verkrijgbaar. Halo Infinite is uitgeroepen totdat spel van ie klas 2021 op Gamer.nl.


  • Den uitgelezene ASUS wifi-routers voordat ie streamen van films, series plusteken games 26 december 2021 14:12


  • Top 100 van 2022

    Den Top 100 van 2022 gaat ochtend van start 26 december 2021 11:12


  • Titanfall 2-mod maakt custom servers mogelijk 26 december 2021 11:12


  • Prey

    Arkane-game Prey nu kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 26 december 2021 11:12


  • Druiven ter Final Fantasy 14: Endwalker mooier geproduceerd met patch 26 december 2021 11:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader