Titanfall 2-mod maakt custom servers mogelijk


Titanfall 2 wordt den laatste tijdstip continue geplaagd doorheen hacks plus DDoS-aanvallen, totdat onvrede van veel toneelspelers. Den Northstar-mod maakt ie nu echter mogelijk voordat toneelspelers wegens custom servers aan te maken op pc. 

Dit verkleint ie risico dat er bestormen plaatsvinden gigantisch. Logischerwijs kunnen hackers zowel dit servers bestormen, maar omdat ie wegens relatief kleinschalige custom servers gaat, is den mogelijkheid dat dit gebeurt veel kleiner.

Den mod vermag via Github gedownload wordt. Wanneer den laatste versie is ingehaald, willen den computerbestanden te den Titanfall-folder op den pc van den speler plaatsen wordt. Vervolgens moeten den mod via Steam of Origin geïnstalleerd wordt. 

Op den Titanfall-subreddit zijn gebruikers logischerwijs hevig positief overheen den mod – veel toneelspelers zijn vooral opgeruimd dat zij weer zonder constante problemen eentje wedstrijdje Titanfall 2 kunnen spelen.


 • Prey

  Arkane-game Prey nu kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 26 december 2021 11:12


 • Halo: Combat Evolved moest voorgerecht zuiver multiplayerspel wordt 26 december 2021 11:12


 • Druiven te Final Fantasy 14: Endwalker mooier geproduceerd met patch 26 december 2021 11:12


 • Scuf Instinct

  Den Scuf Instinct Xbox-controller is eentje kerks controller voordat teveel strafbaar 26 december 2021 10:12


 • Halo Infinite

  IG Q&A: Watten is jouw GOTY? 26 december 2021 09:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader